Col·laboració amb La Xarxa

Foto de l'equip de Maneres de viure, de La Xarxa, amb el qual hem tingut el plaer de col·laborar aquest estiu.

Foto de l’equip de Maneres de viure, de La Xarxa, amb el qual hem tingut el plaer de col·laborar aquest estiu. Crèdit: Laxarxa.com.

Aquest estiu hem estat tan actius com sempre i no hem tancat per vacances. Al contrari, ens hem dedicat a servir els nostres clients amb la vocació de servei que ens caracteritza, tant des de les nostres botigues, fires a les quals assistim com als diferents punts de venda a Catalunya on es venen les nostres coques i productes. Però, a banda d’això, també ens ha fet molta il·lusió tenir l’oportunitat de col·laborar amb el programa de ràdio Maneres de viure, de La Xarxa (abans COM Ràdio), on hem aportat Coques de Perafita perquè se sortegessin entre els oients que han intervingut en els espais de participació.

D’aquesta manera, els participants en els espais Manual de les preguntes desconcertants el dissabte i Cineclub el diumenge del programa han tingut l’oportunitat d’emportar-se una de les dues coques grans que s’han sortejat entre totes les trucades rebudes. El programa, que es pot escoltar a través de diferents emissores locals a gairebé tot Catalunya, és una magazín que s’ha emès durant tota la temporada 2012-2013 a La Xarxa els caps de setmana de 8 a 11 h dirigit i presentat per Carme Parras. Els dos espais participatius i el sorteig de les coques s’ha anat anunciant a cada programa a través d’unes falques gravades. Els guanyadors del sorteig han pogut recollir-les a la botiga que des del passat febrer tenim a Barcelona, concretament a l’Avinguda Gaudí, 45-47, molt a prop de la Sagrada Família. Estem molt satisfets de com ha anat la col·laboració i del tracte rebut per part del programa i l’emissora. Esperem que hi hagi ocasió de tornar a col·laborar ben aviat.

 

Deixar un comentari

El email introduït no serà publicat. Els camps obligatoris estàn marcats amb *

Es poden utilitzar les etiquetes HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>