20
Jun

Sant Joan: feina, il·lusió i nou catàleg!

catàleg Forn FranquesaA Forn Franquesa, vivim els dies previs a la revetlla de Sant Joan amb molta feina però també amb la mateixa il·lusió de sempre. És un moment especial per a nosaltres, no només perquè és una època de molta demanda sinó també perquè és una festa que es viu d’una manera molt intensa i on la coca n’és un element essencial. Per això, treballem perquè les coques de Perafita aquests dies arribin als nostres clients amb les millors condicions i tot el gust que li dóna l’elaboració artesana i el nostre forn de llenya.

A més, aquest Sant Joan és també especial per un altre fet: hem presentat un catàleg amb tots els nostres productes…Ens agrada molt com ha quedat, feu-li un cop d’ull a veure què us sembla. Hi ha tota la gamma de productes, com pans, brioixos, coques, pastissos i la informació de cada un d’ells. També hi expliquem una breu d’història de l’empresa.

Una altra gran notícia és que ben aviat obrirem la nostra segona botiga a Barcelona. Serà a finals d’agost, a la Gran Via, un lloc molt cèntric. Tot plegat ho hem explicat amb una nota de premsa que hem enviat als mitjans de comunicació. Us seguirem informant! Que tingueu una gran revetlla!

Deixar un comentari

El email introduït no serà publicat. Els camps obligatoris estàn marcats amb *

Es poden utilitzar les etiquetes HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>