El gran èxit de la primera botiga que obrim a Girona capital

forn franquesa girona_1Tres mesos després de l’estrena de la nostra nova botiga a Girona, de la mà de Josep Mª Fernández de l’Arts Café, la primera que obrim a la capital gironina a Forn Franquesa i Coques de Perafita, estem molt satisfets de la gran acceptació dels gironins i gironines i també dels molts turistes que hi passen cada dia. És difícil imaginar-se una millor rebuda en un lloc tan emblemàtic de Catalunya com Girona.

Després d’obrir la primera botiga a Barcelona, poder-ho fer també a Girona, amb un establiment d’uns 50 m2 i al bell mig de La Rambla, ha estat una magnífica oportunitat que no ens podíem deixar perdre. El fet de poder gaudir d’un establiment en un emplaçament cèntric i transitat com la Rambla, concretament al número 23, ens facilita molt la feina i és un privilegi.

Estem molt satisfets de veure com els nostres productes artesans, des de la nostra àmplia gamma de Coques de Perafita fins al pa i les galetes o bé vins, caves, dolços i melmelades, han trobat un públic fidel i cada vegada més nombrós a Girona. Però no només a la botiga, també a la parada que muntem just davant cada primer dissabte de mes.

A tots ells, el nostre agraïment per la seva fidelitat i suport. I a tots els que no hagueu passat encara a veure’ns a la nostra botiga a Girona, no dubteu a fer-ho. Us rebrem amb els braços oberts i totes les nostres Coques de Perafita acabades de fer!

forn franquesa girona_2

2 Comentaris

  1. TORRABADELLA diu...

    Endevant amb molta ALEGRIA…………

    Dilluns 24 de març de 2014


    1. admin diu...

      Gràcies pel teu comentari; alegria sempre, tanta com es pugui!

      Dilluns 12 de maig de 2014


Deixar un comentari

El email introduït no serà publicat. Els camps obligatoris estàn marcats amb *

Es poden utilitzar les etiquetes HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>