12
Mai

La nostra adhesió al Clúster Gourmet de Catalunya surt a mitjans com La Vanguardia

catalonia gourmetRecentment, hem decidit incorporar-nos al Clúster Gourmet de Catalunya, una entitat empresarial dedicada a defensar i promocionar els aliments artesans i selectes que estem convençuts que ens ajudarà a reforçar el reconeixement i la comercialització dels nostres productes, de gran qualitat i fets artesanalment com les coques de Perafita. Com explica Elisabet Franquesa, la nostra directora comercial i de màrqueting, “la incorporació al clúster i l’èxit de les botigues que hem obert a grans ciutats com Barcelona i Girona fa que ens plantegem ara ampliar els nostres mercats”. 

La notícia de l’adhesió al clúster ha estat recollida per diversos mitjans de comunicació com Viaempresa.catEmpresaExterior.com i La Vanguardia (com es veu a sota). A tots ells, moltes gràcies pel ressò! Aquí podeu veure la nota de premsa que vam enviar als mitjans de comunicació. 

forn franquesa_la vanguardia

Deixar un comentari

El email introduït no serà publicat. Els camps obligatoris estàn marcats amb *

Es poden utilitzar les etiquetes HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>