Botiga Barcelona

Cinc anys de la botiga de Barcelona i que per molts més!

Sempre hem cregut que obrir la primera botiga a Barcelona va ser tot un encert. I ara, que en celebrem el cinquè aniversari, estem plenament convençuts que fou una gran decisió. Si mirem enrera i fem memòria, recordem com la creació de l’establiment es va convertir en una notícia d’interès per molts mitjans que van parlar del fet com una fita per una empresa com la nostra, dedicada a l’artesania alimentària des d’un petit poble com Perafita. A les seves cròniques van destacar la nostra determinació de créixer amb la creació d’una xarxa de botigues pròpia de la qual la de Barcelona havia de ser el pal de paller. Com així ha estat: una botiga en una de les artèries turístiques de la ciutat, al costat de la Sagrada Família, un emplaçament privilegiat, que ens ha ajudat a expandir-nos i a donar-nos a conèixer a un nou públic. Passats aquests cinc anys, ens sentim especialment orgullosos d’aquella decisió, valenta alhora que arriscada.

La inauguració de la botiga de Barcelona. Crèdit: Monmar Comunicació.

L’estrena de la botiga va tenir lloc al febrer de 2013 amb una inauguració on vam reunir moltíssima gent: nombrosos amics i clients que no es van voler perdre el moment conscients que aquell era un dia per recordar i viure. La botiga era d’alguna manera la culminació de la feina de les tres generacions que hem tirat endavant Forn Franquesa. Estàvem segurs que, perquè funcionés, no n’hi havia prou amb tenir un producte de qualitat i artesanal i donar un bon servei, havíem de fer-nos propers al barri i als seus veïns. Per això ens vam incorporar a les entitats de comerciants i vam participar en les festes i esdeveniments locals. I, després d’aquests cinc anys, podem dir amb satisfacció que ho hem aconseguit: tenim una clientela molt fidel, tant de particulars com bars i cafeteries, i un públic heterogeni i divers, des de turistes a passavolants, que consumeixen a diari els nostres productes.

Mentre gaudim dels records d’aquests primers cinc anys a Barcelona, esperem que per molts més anys puguem continuar sent-hi presents!

Deixar un comentari

El email introduït no serà publicat. Els camps obligatoris estàn marcats amb *

Es poden utilitzar les etiquetes HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>