La nova imatge aplicada al packaging.
04
Mai

Una nova imatge que lliga tradició i família

Estem molt contents perquè acabem d’estrenar una nova imatge de marca, que ja hem començat a aplicar als nostres productes, packaging i elements corporatius i que ens permet posar-nos al dia en aquest sentit. La nova identitat gràfica, que hem presentat a Alimentària, incorpora tres elements fonamentals per a nosaltres: la tradició -basada en la història de Forn Franquesa, de més de 60 anys-; la família -les tres generacions de la família Franquesa que s’han fet càrrec del negoci fins al moment- i la continuïtat d’uns mètodes d’elaboració heredats dels orígens. No obviem tampoc la realitat de pertànyer a un entorn natural com és Perafita.

La nova imatge aplicada al packaging.

La nova imatge aplicada al packaging.

La imatge combina noves formes amb elements ja existents. Per al producte, per exemple, s’han utilitzat dues tipografies que es complementen, una de cal·ligràfica, feta a mà, de línies elegants i robustes, projectada cap endavant, i una segona que ens dóna el paraigua de la continuïtat. En canvi, el color ha mantingut la base identificativa tot i que virant a un to més proper a l’entorn i al producte, amb connotacions de terra. 

En el replantejament de la marca, hem tingut present els nostres orígens com a tret identificatiu i diferenciador. La pròpia historia ens dóna un fil conductor per presentar un producte sense necessitat d’edulcorar-lo sinó mantenint-lo fidel a les arrels, la tradició d’un procés de treball que ens ha portat a seguir sent presents a les taules de moltes famílies i a mantenir la recepta familiar al llarg del anys. Què us sembla? Us agrada?

Deixar un comentari

El email introduït no serà publicat. Els camps obligatoris estàn marcats amb *

Es poden utilitzar les etiquetes HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>