Els Matins de TV3 connecten amb Perafita

 

Els Matins de TV3 visiten Perafita!! I és que amb motiu de la celebració de la revetlla Sant Joan, un equip de reporters del programa Els Matins, conduït per l’Helena Garcia Melero, s’ha desplaçat a Perafita per fer una connexió en directe amb l’obrador del Forn Franquesa. La periodista Raquel Mateos ha fet un recorregut per l’obrador acompanyada d’en Salvador Franquesa i del seu fill, Albert Franquesa, per mostrar als teleespectadors com es treballa al Forn Franquesa.

Durant la connexió, com es pot veure en el vídeo, hem mostrat les instal·lacions de l’obrador, el forn de llenya de pi on es couen les coques de manera totalment artesanal i els diferents tipus de coques que s’hi elaboren durant tot l’any.

La Raquel ha intentat esbrinar la fórmula que fa possible que les coques de Perafita tinguin aquest sabor inigualable i “addictiu”, però no ho ha descobert! Potser la propera vegada…! Vam estar encantats de tenir un equip de TV3 a l’obrador de Coques de Perafita i un cop acabada la feina tots vam gaudir delectant-nos amb un bon bocí de coca de Sant Joan!

Deixar un comentari

El email introduït no serà publicat. Els camps obligatoris estàn marcats amb *

Es poden utilitzar les etiquetes HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>