Temples del dolç i del salat

post-3
La tradició judeocristiana ens diu que el plaer és pecat, que només amb sacrifici i fe se’ns obriran les portes del cel. El problema és que encara ningú ha baixat de nou a la terra per explicar-nos què tal s’està al cel. Fins que arribi aquest moment, preferim pecar. Tenim una varietat tan exquisida de coques dolces i salades que es fa impossible resistir-se a la temptació.

Al Forn Franquesa fa molts anys que ens dediquem a elaborar coques amb una passió heretada dels nostres avantpassats, que conservem avui més viva que mai. Les diferents varietats de coques -de sucre, de vidre, de recapte, de ceba i botifarra, de tonyina i olives…- que hem anat incorporant amb el pas del temps ens han permès créixer, innovar i superar-nos dia rere dia.

Gràcies a la constància amb què treballem, sempre pensant com captivar el consumidor, avui comptem amb deu botigues repartides per Catalunya, temples del dolç i del salat, on oferim degustacions i elevem la rebosteria a la categoria de gastronomia gourmet. Cultura pagana, amants del plaer, treballem de nit al nostre obrador per poder oferir al matí un festí pels sentits. Coques de crema, d’ametlla, de xocolata…no hi ha manera de resistir-se a la boníssima coca de sempre.

Deixar un comentari

El email introduït no serà publicat. Els camps obligatoris estàn marcats amb *

Es poden utilitzar les etiquetes HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>