Forn Franquesa: Artesania igual a qualitat

post-1

Des de 1952 al Forn Franquesa ens dediquem a l’elaboració artesanal de pa i coques a l’obrador de Perafita. Una marca, Forn Franquesa, sinònim de qualitat i prestigi. Només amb esforç, dedicació i perseverànça ens ha estat possible créixer sense perdre de vista la importància de seguir treballant com si fossim petits. Perquè és ben cert que al pot petit hi ha la bona confitura.I és precisament la voluntat de mantenir la manera de treballar dels nostres besavis el que ens ha permès seguir endavant amb la mateixa dedicació, empeny i rigor de sempre, per conservar la tradició amb què vam néixer, empleant la millor matèria primera.

Hem sabut adaptar-nos als temps moderns, tal i com hem fet al forn de Perafita, el poble que ens ha vist créixer, amb una Agrobotiga de 300 metres quadrats, on és possible fer-hi degustacions i on s’hi poden trobar productes artesans i de molta qualitats de la zona.

L’Agrobotiga del Lluçanès, és una espai tradicional, acollidor i alhora modern, on els clients s’hi troben molt a gust per l’entorn que ofereix.

Volem seguir treballant amb productes de proximitat, sense intermediaris, a prop de la gent, per seguir sent referents de qualitat i artesania.

3 Comentaris

 1. admin diu...

  Lorem Ipsum

  Dimarts 14 de maig de 2013


 2. admin diu...

  Muspi Merol

  Dimarts 14 de maig de 2013


 3. Prova diu...

  Comentari de prova

  Dimarts 14 de maig de 2013


Deixar un comentari

El email introduït no serà publicat. Els camps obligatoris estàn marcats amb *

Es poden utilitzar les etiquetes HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>